1. Same story, different day...........year ie more of the same fiat floods the world
    Dismiss Notice
  2. There are no markets
    Dismiss Notice
  3. Week of 6/24/2017 Closing prices & Chg Over Last Wk---- Gold $1256.40 Silver $16.64 Oil $43.01 USD $96.94
  4. "Spreading the ideas of freedom loving people on matters regarding high finance, politics, constructionist Constitution, and mental masturbation of all types"
    Dismiss Notice

HAVING TROUBLE LOGGING IN?

Discussion in 'Site Activity/Suggestions' started by Scorpio, Dec 23, 2015.



  1. wallew

    wallew Gold Member Gold Chaser

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    1,349
    Likes Received:
    1,289
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Retired - no job, no money
    Location:
    Texas, USA, North America, Planet Earth
  2. Scorpio

    Scorpio Скорпион Founding Member Board Elder Site Mgr Site Supporter ++

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    23,726
    Likes Received:
    25,254
    Trophy Points:
    113
    Hey up,

    For the area you want to highlight, mouse over and choose the area, it will change color,

    but with this system it is even more cool, a little box will pop up 'reply', click on that and it will take you straight to the reply box with it already formatted and ready to go
     
  3. wallew

    wallew Gold Member Gold Chaser

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    1,349
    Likes Received:
    1,289
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Retired - no job, no money
    Location:
    Texas, USA, North America, Planet Earth
    still learning this great new system...

    I'm just old dog and learning new tricks takes me a while

    thx
     
  4. Scorpio

    Scorpio Скорпион Founding Member Board Elder Site Mgr Site Supporter ++

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    23,726
    Likes Received:
    25,254
    Trophy Points:
    113
    that goes for all of us wallew,

    for sure I too am liking the swap over,
     
  5. Scorpio

    Scorpio Скорпион Founding Member Board Elder Site Mgr Site Supporter ++

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    23,726
    Likes Received:
    25,254
    Trophy Points:
    113
    The ticker is working in IE, but is not working for me in FFox.

    Still trying to sort that out, as it is working fine on Explorer.

    Thing of note, I have adblocker plus on this with FF, and it no worky. I disabled the adb, and it is still stuck.

    fyi
     
  6. Oldmansmith

    Oldmansmith Midas Member Midas Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    4,782
    Likes Received:
    4,809
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Environmentl Consultant
    Location:
    Taxachusetts
    No problem getting in, but why do I have "insufficient privileges to respond" to some of the threads?
     
  7. Scorpio

    Scorpio Скорпион Founding Member Board Elder Site Mgr Site Supporter ++

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    23,726
    Likes Received:
    25,254
    Trophy Points:
    113
    sounds to me like you are in a parallel universe,

    that you are here, but not here, kinda cool actually, as that would make you multi-dimensional

    regardless, you need to log out from your old bookmark, then relog in on the new address:
    http://www.goldismoney2.com/

    and all of that should go away as your profile is all hunky dorry
     
    Oldmansmith likes this.
  8. platinumdude

    platinumdude Gold Chaser Platinum Bling

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    3,390
    Likes Received:
    2,257
    Trophy Points:
    113
    For me I have to make sure I get the gim addres with the www in front. If I simply go to goldismoney2.com it doesn't have me as logged in.
     
    Oldmansmith likes this.
  9. Ahillock

    Ahillock A nobody Mother Lode

    Joined:
    Apr 30, 2013
    Messages:
    12,478
    Likes Received:
    12,055
    Trophy Points:
    113
    Location:
    GIM2 server bay #5
    Anyone hear from Ragnarok? His last login was around the time of the forum change. I haven't seen him since. Might be taking a break?
     
  10. ErrosionOfAccord

    ErrosionOfAccord #1 Global Warmer Gold Chaser Site Supporter ++

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    2,707
    Likes Received:
    2,511
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Energy Extraction
    Location:
    Coal Country
    Brio was a fairly active poster and seems to be missing.
     
  11. MrLucky

    MrLucky Silver Member Silver Miner

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    976
    Likes Received:
    460
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Gambling man
    Location:
    On the Fortuna II
    I can't seem to login in from my Lenovo A8 Android 4.4 tablet. I go to the login screen, put in name & password, click in ........ and it doesn't accept it. Tried multiple times, nope. I'm typing this from my pc. Don't seem to remember this happening before, did something change?
     
  12. Scorpio

    Scorpio Скорпион Founding Member Board Elder Site Mgr Site Supporter ++

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    23,726
    Likes Received:
    25,254
    Trophy Points:
    113
    No, I have not changed anything recently,
    Doesn't make sense to reset the password as it is working on your computer.

    Got me on the mobile access platforms. It is still accessible from my stupid phone.
     
  13. MrLucky

    MrLucky Silver Member Silver Miner

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    976
    Likes Received:
    460
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Gambling man
    Location:
    On the Fortuna II
    Well thanks for the reply. The only thing that I can think has changed is that about a month ago my tablet "bricked" and I had to reset it back to the default factory settings. I had to reload everything that wasn't backed up to the cloud. Maybe something happened then, although I can't imagine what as this is the only site I can't get into.

    So for now, the tablet is "read only". Which is way better than "no read".
     
  14. Scorpio

    Scorpio Скорпион Founding Member Board Elder Site Mgr Site Supporter ++

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    23,726
    Likes Received:
    25,254
    Trophy Points:
    113
    your backup might have had the old intel on it???

    did you try removing the bookmark and clearing the gim out of the cache?

    then find gim, and try logging in then?

    That should do it, but if not, maybe someone else with a tablet can get us a word in here?
     
  15. MrLucky

    MrLucky Silver Member Silver Miner

    Joined:
    Apr 27, 2011
    Messages:
    976
    Likes Received:
    460
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    Gambling man
    Location:
    On the Fortuna II
    So I finally got in on my tablet.

    It turns out that Chrome has something called data saver. When it was on, it uses the Google servers in a different way then it does when it is off. When it was on, I couldn't log on. With it off, I can. So if anyone is on Chrome and can't log in, check that setting.
     
    michael59 and Scorpio like this.
  16. michael59

    michael59 heads up-butts down Site Supporter ++ Platinum Bling

    Joined:
    Apr 1, 2014
    Messages:
    6,481
    Likes Received:
    2,939
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    20 years logging
    Location:
    on the low side of corporate Oregon
    humm, perplexing. i have a ken-doll and it finaly went poop. but still never had any problems logging on. now i have just the phone and poof here i am.

    this phone uses google crome but the HD7 did not. one thing is for certain is i don't have spell check so every one is going to find out how bad a speller i am.

    i just love technology, problem is i just do not know what to do with it.
     

Share This Page