1. Same story, different day...........year ie more of the same fiat floods the world
    Dismiss Notice
  2. There are no markets
    Dismiss Notice
  3. Week of 6/24/2017 Closing prices & Chg Over Last Wk---- Gold $1256.40 Silver $16.64 Oil $43.01 USD $96.94
  4. "Spreading the ideas of freedom loving people on matters regarding high finance, politics, constructionist Constitution, and mental masturbation of all types"
    Dismiss Notice

SERVER OVERLOAD THIS MORNING?

Discussion in 'Site Activity/Suggestions' started by jogslvr, May 18, 2012.



  1. jogslvr

    jogslvr Gold Miser Gold Chaser

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    1,255
    Trophy Points:
    113
    Was the site having server problems this morning, someone under the hood again, sharing servers with Nasdaq? All morning GIM was not loading for me. Diagnostics indicated problem with server connection. I had no like problems with other websites. Just curious. Everything is back to normal now.
     
  2. Scorpio

    Scorpio Скорпион Founding Member Board Elder Site Mgr Site Supporter ++

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    23,666
    Likes Received:
    25,083
    Trophy Points:
    113
    I haven't had any issues all day????

    that is really interesting,
     
  3. Goldhedge

    Goldhedge Modal Operator/Moderator Site Mgr Site Supporter

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    27,512
    Likes Received:
    30,619
    Trophy Points:
    113
    Occupation:
    Tech
    Could it be your providers server...
     
  4. Eat Beef

    Eat Beef Gold Member Gold Chaser

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    2,734
    Likes Received:
    1,852
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Third Coast
    It's loading for me today, but the site has been dragging for a week or so. I thought it was my computer at first but it's working everywhere else.

    And what's with the reset when you try to post, I type about a half a sentance, then the page reloads. I don't lose what I've typed, but it's annoying, and it usally takes a few seconds.

    Or does Scorp just have me on timeout mode?:cry_smile:
     
  5. jogslvr

    jogslvr Gold Miser Gold Chaser

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    2,519
    Likes Received:
    1,255
    Trophy Points:
    113
    Thanks guys. I don't now what the deal was. I assume my Apple goes thru whatever servers AT&T uses? As mentioned, every other website I checked was loading fine. I know the FaceBook IPO was causing traffic jams in many tubes this morning.

    I finally gave up after 2 hours of trying and took a nap. Evidently, the nap worked.
     

Share This Page