• "Spreading the ideas of freedom loving people on matters regarding metals, finance, politics, government and many other topics"

HAVING TROUBLE LOGGING IN?

wallew

Gold Member
Gold Chaser
Joined
Mar 30, 2010
Messages
2,931
Reaction score
3,616
Location
Texas, USA, North America, Planet Earth

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
Hey up,

For the area you want to highlight, mouse over and choose the area, it will change color,

but with this system it is even more cool, a little box will pop up 'reply', click on that and it will take you straight to the reply box with it already formatted and ready to go
 

wallew

Gold Member
Gold Chaser
Joined
Mar 30, 2010
Messages
2,931
Reaction score
3,616
Location
Texas, USA, North America, Planet Earth
still learning this great new system...

I'm just old dog and learning new tricks takes me a while

thx
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
that goes for all of us wallew,

for sure I too am liking the swap over,
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
The ticker is working in IE, but is not working for me in FFox.

Still trying to sort that out, as it is working fine on Explorer.

Thing of note, I have adblocker plus on this with FF, and it no worky. I disabled the adb, and it is still stuck.

fyi
 

Oldmansmith

Midas Member
Midas Member
Sr Site Supporter
Joined
Mar 31, 2010
Messages
5,670
Reaction score
7,893
Location
Taxachusetts
No problem getting in, but why do I have "insufficient privileges to respond" to some of the threads?
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
sounds to me like you are in a parallel universe,

that you are here, but not here, kinda cool actually, as that would make you multi-dimensional

regardless, you need to log out from your old bookmark, then relog in on the new address:
http://www.goldismoney2.com/

and all of that should go away as your profile is all hunky dorry
 

platinumdude

Gold Chaser
Platinum Bling
Joined
Mar 31, 2010
Messages
3,467
Reaction score
2,254
No problem getting in, but why do I have "insufficient privileges to respond" to some of the threads?
For me I have to make sure I get the gim addres with the www in front. If I simply go to goldismoney2.com it doesn't have me as logged in.
 

Ahillock

A nobody
Mother Lode
Joined
Apr 30, 2013
Messages
12,414
Reaction score
11,945
Location
GIM2 server bay #5
Anyone hear from Ragnarok? His last login was around the time of the forum change. I haven't seen him since. Might be taking a break?
 

ErrosionOfAccord

#1 Global Warmer
Sr Midas Sup +++
Platinum Bling
Joined
Mar 30, 2010
Messages
5,520
Reaction score
8,264
Location
Coal Country
Brio was a fairly active poster and seems to be missing.
 

MrLucky

Gold Member
Gold Chaser
Midas Supporter
Survivor
Joined
Apr 27, 2011
Messages
2,965
Reaction score
4,744
Location
Rock <me> Hard-Place
I can't seem to login in from my Lenovo A8 Android 4.4 tablet. I go to the login screen, put in name & password, click in ........ and it doesn't accept it. Tried multiple times, nope. I'm typing this from my pc. Don't seem to remember this happening before, did something change?
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
No, I have not changed anything recently,
Doesn't make sense to reset the password as it is working on your computer.

Got me on the mobile access platforms. It is still accessible from my stupid phone.
 

MrLucky

Gold Member
Gold Chaser
Midas Supporter
Survivor
Joined
Apr 27, 2011
Messages
2,965
Reaction score
4,744
Location
Rock <me> Hard-Place
Well thanks for the reply. The only thing that I can think has changed is that about a month ago my tablet "bricked" and I had to reset it back to the default factory settings. I had to reload everything that wasn't backed up to the cloud. Maybe something happened then, although I can't imagine what as this is the only site I can't get into.

So for now, the tablet is "read only". Which is way better than "no read".
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
your backup might have had the old intel on it???

did you try removing the bookmark and clearing the gim out of the cache?

then find gim, and try logging in then?

That should do it, but if not, maybe someone else with a tablet can get us a word in here?
 

MrLucky

Gold Member
Gold Chaser
Midas Supporter
Survivor
Joined
Apr 27, 2011
Messages
2,965
Reaction score
4,744
Location
Rock <me> Hard-Place
So I finally got in on my tablet.

It turns out that Chrome has something called data saver. When it was on, it uses the Google servers in a different way then it does when it is off. When it was on, I couldn't log on. With it off, I can. So if anyone is on Chrome and can't log in, check that setting.
 

michael59

heads up-butts down
Sr Site Supporter
Platinum Bling
Joined
Apr 1, 2014
Messages
12,292
Reaction score
8,393
Location
on the low side of corporate Oregon
humm, perplexing. i have a ken-doll and it finaly went poop. but still never had any problems logging on. now i have just the phone and poof here i am.

this phone uses google crome but the HD7 did not. one thing is for certain is i don't have spell check so every one is going to find out how bad a speller i am.

i just love technology, problem is i just do not know what to do with it.
 

hammerhead

Morphing
Midas Member
Sr Midas Sup +++
Joined
Feb 22, 2012
Messages
16,939
Reaction score
26,336
Location
USSA
Without starting another thread...

I use two devices to access this site. For the past year or so I've never logged out. For some unknown reason one device logged out yesterday and after a few unsuccessful attempts at trying to remember my password, had to request a reset.

Now my second device also mysteriously logged out.
 

hammerhead

Morphing
Midas Member
Sr Midas Sup +++
Joined
Feb 22, 2012
Messages
16,939
Reaction score
26,336
Location
USSA
Does anyone know why a member would get this error message?

Screenshot9520201122-201523.png
 

Goldhedge

Retired
Sr Midas Sup +++
Survivor
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 28, 2010
Messages
70,921
Reaction score
156,440
Location
Rocky Mountains
In reply to the above message... sure,

Someone, or somebody was posting crapola in the Q thread using the name 'newmisty' and it was totally unlike 'newmisty' to be doing that so I banned the account for about 3 hours (until the next day) so they could sleep it off.

That's why.
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
Someone, or somebody was posting crapola in the Q thread using the name 'newmisty' and it was totally unlike 'newmisty' to be doing that so I banned the account for about 3 hours

which we cannot know one way or the other GH,

someone may have been drinking, a relative, a scorched whore, who knows,

but only someone with the log cred could take over a account like that,

and in 20 years, haven't had one instance of it, not one
 

MrLucky

Gold Member
Gold Chaser
Midas Supporter
Survivor
Joined
Apr 27, 2011
Messages
2,965
Reaction score
4,744
Location
Rock <me> Hard-Place
Without starting another thread.

If I change my account email address, will the system send an email to the old address before I can log in? (I don't have it anymore)
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
hey Mr, just pm me
 

chieftain

Trump got them plump
Gold Chaser
Joined
Jan 4, 2020
Messages
6,073
Reaction score
10,520
Was the forum experiencing database issues or another outage? I wasn't able to log in for the better part of the past two hours.
 

BarnacleBob

Exoriare aliquis nostris ex ossibus ultor
Founding Member
Survivor
GIM Hall Of Fame
Joined
Oct 15, 2012
Messages
20,415
Reaction score
47,441
Logged this time, no problem... WTG!
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
that was on me, doing some work on the backside and we did have a db table error,

someone smarter than me found the error, hauled out some trash, and we are back up again

doing a full backup in prep to do a software upgrade then a mysql upgrade and lastly, cpanel

they haven't been playing nice lately
 

MrLucky

Gold Member
Gold Chaser
Midas Supporter
Survivor
Joined
Apr 27, 2011
Messages
2,965
Reaction score
4,744
Location
Rock <me> Hard-Place
I had visions of "deja vu" all over again.
 

Silver

Midas Board Mmbr
Midas Supporter ++
Platinum Bling
Joined
Mar 31, 2010
Messages
8,103
Reaction score
14,680
I couldn't log on for a couple of hours this afternoon. Didn't think it was the end.
 

DodgebyDave

Metal Messiah
Midas Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
16,500
Reaction score
23,369
I catted and shot my Florida pillow. See what you caused?
 

dacrunch

Midas Member
Midas Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
10,934
Reaction score
17,809
only have trouble logging in when my VPN is effin' up...
 

Scorpio

Разыскиваются украинские блондинки
Founding Member
Board Elder
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 25, 2010
Messages
34,515
Reaction score
57,759
Hey guys,

2 persons now have let me know they had trouble logging on,

In both cases, their '2 step verification' was turned on

that was resulting in them not getting emails or whatever accordingly

I believe Taezz also had the issue awhile ago,

If you use 2 step, make sure to use the same email gim has for the verification,

Otherwise, somehow at least a couple of people have had 2 step turned on either by accident in their settings, or by this software. I don't know how or which.

When you do have an issue, just find a way to contact us so we can go in admin and turn that off for you.
 

newmisty

DUPPY CONQUERER
Site Supporter ++
Mother Lode
Joined
Mar 31, 2010
Messages
42,813
Reaction score
68,434
Location
Qmerica

newmisty

DUPPY CONQUERER
Site Supporter ++
Mother Lode
Joined
Mar 31, 2010
Messages
42,813
Reaction score
68,434
Location
Qmerica

newmisty

DUPPY CONQUERER
Site Supporter ++
Mother Lode
Joined
Mar 31, 2010
Messages
42,813
Reaction score
68,434
Location
Qmerica
Still soft
 

walkingnam

New Member
Joined
Jan 6, 2021
Messages
29
Reaction score
37
Just got a new signin for my account. The only problem in that the new password immediately was accepted but I don't know if I am permanently signed on or if I have to sign in each time I join the conversation.

How can I tell without logging out?
 

ttazzman

Midas Member
Midas Member
Sr Midas Sup +++
Survivor
Joined
Apr 2, 2010
Messages
7,326
Reaction score
9,978
Location
mid-usa
Just got a new signin for my account. The only problem in that the new password immediately was accepted but I don't know if I am permanently signed on or if I have to sign in each time I join the conversation.

How can I tell without logging out?
i know i am signed in when i see my icon and screen name pictured in the upper website tool bar just to the left of the mail inbox
 

Goldhedge

Retired
Sr Midas Sup +++
Survivor
GIM Hall Of Fame
Joined
Mar 28, 2010
Messages
70,921
Reaction score
156,440
Location
Rocky Mountains
Just got a new signin for my account. The only problem in that the new password immediately was accepted but I don't know if I am permanently signed on or if I have to sign in each time I join the conversation.

How can I tell without logging out?
log in using a different browser?